LEGO Serious Play HUREN.

Andere wensen ?

lspkits is onderdeel van stichting brickworkz waar unbrickable en design anderz ook bij horen. Samen met de samenwerking met Proffesional Play heeft lspkits een breed kennispakket en ontwikkel en productie mogelijkheden. neem gewoon is contact op voor de mogelijkheden. (bijna) niks is TE gek!

Vormgeven

Andere verpakking, flyers of andere concepten die vormgeving nodig hebben ? Geen probleem onder ons label Design Anderz zijn diverse grafische vormgevers beschikbaar die graag met u aan de slag gaan

LEGO ontwerp

Custom sets, LEGO art of een nieuwe serious game ? de LEGO ontwerpers bij unbrickable weten daar wel raad mee, ze maken veel sets en concepten voor bedrijven.

Productie

lspkits heeft goede samenwerkingen met sociale lokale partijen voor drukwerk, verpakkingen maar ook laseren, LEGO bedrukken en nog meer. Ook kunnen zijn wij kundig in het coordineren en faciliteren van productie

Expeditie

Materialen op de goede plek op de goede tijd nodig. Hiervoor hebben we we alles in huis van productie, verpakken tot versturen met verschillende vervoerder wereldwijd.

E-mail

E-mail ons op info@lspkits.nl en ontvang spoedig onze reactie

Telefoon

bel ons op 06 43 86 63 69 bij geen gehoor bellen wij u terug.

Advies

Voor al je lsp vragen, advies of ideeen plan een afspraak in met Peter